Selecteer een pagina

Online overleg Remote bespreking Op afstand meeting Op afstand vergadering wordt visueel!

In jullie online meeting zal Jefta faciliteren en direct visueel ondersteunen zodat de aandacht gericht blijft, het gesprek constructief is en resultaten direct zichtbaar.

Wat zeg je NA ons visuele overleg?

“Dit was super inspirerend! Dit zou ik wel elke meeting willen. We kunnen met de groep echt heel snel nadenken én vastleggen. Binnen 2 zinnen ben je op een ander onderwerp en kun je horen wat anderen er van vinden. En dat zonder de hoofdlijn te verliezen. Fantastisch!”
Juist nu we NIET bij elkaar zijn

Normaal vergaderen is al moeilijk…

“Bij een normaal overleg kost het al veel moeite om elkaar te begrijpen. We praten veel langs elkaar heen. We proberen elkaar te overtuigen. Dan loop je weg uit zo’n bespreking en denk je ‘wat hebben we nou eigenlijk besloten?’ Dat zuigt energie. Mijn team wordt prikkelbaar en verliest productiviteit.”

– Teamleider, anoniem

“Van discussie naar gericht overleg. Het kan echt”

Vroeger had je altijd van die ‘war rooms’

Overzicht blijft nodig

Met elkaar hebben we zo veel verschillende mogelijkheden, gedachten, perspectieven en brainwaves. Als je alleen maar praat, vervliegt het weer. Als het op papier staan, kun je er naar wijzen. Dan hou je het overzicht. Vroeger stonden alle generaals ook om één tafel, waar iedereen hetzelfde plan van aanpak kon zien. Dat is effectief!
Jullie business plan helder in beeld

Structuur geeft helderheid

Breng creativiteit en logica samen in één visueel overzicht. Dat bij iedereen helder, duidelijk en inspirerend over komt. Hoe? Door een heldere structuur waardoor alle losse elementen met elkaar in verbinding staan. Daardoor komt het team óók in verbinding.

“Super inspirerend dit. Ik heb elke week een vergadering waarin iedereen maar wat zegt en z’n mening deponeert. Dan loop je weg en denk je ‘wat hebben we nou eigenlijk besloten?’ Dit is zoveel beter. Echt gaaf.”

– Sander

“Bedank! De combinatie van creatief & logisch is heel onderscheidend. Waanzinnig knap, dit zou ik ook wel willen! Het resultaat kan ook zo aan de muur!”

– Tom

“Dit live visualiseren: WOW! Ik word hier heel enthousiast van. En wat is het makkelijk om dit over te brengen, voor ons en onze klanten! Heel gaaf.”

– Anouk

“Ik denk heel associatief. Dan is dit een heel goed handvat. Je kan met de groep heel snel nadenken en vastleggen.”

– Thijs

Beste productiviteitstool sinds gesneden brood

Gratis. Meteen toepasbaar. Eigen gedachten structureren.

Nieuwsbrief toestemming JeftaBade

Dank je wel, je bent aangemeld! High Five 🖐 Jefta Mocht je binnen 3 minuten niet een mail ontvangen hebben, check dan even je spam filter. Die eet ze soms op 😅

HILARISCH. CREATIVITEIT. INSPIRATIE

👉 Brownpaper Monday 👈

Nieuwsbrief toestemming JeftaBade

Dank je wel, je bent aangemeld! High Five 🖐 Jefta Mocht je binnen 3 minuten niet een mail ontvangen hebben, check dan even je spam filter. Die eet ze soms op 😅