Selecteer een pagina

Fysiek Teambuilding

Van losse verhalen naar gezamenlijk succes

Nader tot elkaar komen. Kraakheldere afspraken. Echt ‘meters maken’.

Dat in één dag vol energie, lachen en doorpakken!

“We zijn begonnen met één persoon, één iemand die de visie kan vertellen. Nu zijn we door gegroeid naar een team van zeven. We werken aan één droom, maar ieder van ons vertelt een ander verhaal. We missen éénheid. Dat merken klanten, die voelen de verdeeldheid. Na 1 (hele leuke) dag met Jefta hebben we een gezamenlijk verhaal. Nu vertellen we allemaal hetzelfde verhaal. Ieder met haar eigen bevlogenheid, want het verhaal IS ook van iedereen.”

Taetske Dekker, Lead hospitality bij Strategiefabriek

Zonder eenheid geen vooruitgang

Van intern verdeeld naar handen op elkaar

Soms kun je het maar niet eens worden met elkaar. Omdat je onder de tafel, op onderbuik niveau, er anders in staat. Met alleen woorden los je dat niet op. Dan blijf je ‘hangen’ in eindeloos overleg en politiek touwtrekken. Om de zoveel tijd laait dezelfde discussie weer op. Mensen haken af, anderen gaan met hun hakken in het zand. Resultaat: roddel & achterklap. Als je dat niet aanpakt, komt de organisatie niet vooruit.
Wow, ik wist niet dat samen tekenen ZO leuk kon zijn!

Deze teambuilding brengt éénheid in doel, waarde en houding

Geen gekke fratsen met spelletjes en andere onzin. Ook geen oeverloos ouwehoeren in een ‘hei-sessie’. We gaan JUIST naar de inhoud! Op een visuele manier! Dan kom je tot de kern van onze verbinding: onze BEDOELING als team. Dan ga je elkaars kracht leren kennen & gebruiken.
Samen ‘meters maken

Van reactief naar strategisch

Een teambuilding dag levert altijd een fysiek resultaat en een waardevolle ervaring. Hebben jullie een meerdaags programma? Vlieg mij dan in als expert! Hebben jullie al een facilitator die jullie begeleid? Dan werk ik natuurlijk graag samen als co-facilitator!
Social Proof

Wat zeggen anderen?

“Je zet mensen heel letterlijk ‘on the same page’. Het brengt mensen samen én maakt ze creatief. Het creëert ook enthousiasme! Een gevoel van 'ik heb hier zin in' en 'hier wil ik aan werken'. Ik denk dat dat bijna hét belangrijkste is: people are committed.”

Charlotte van Dixhoorn,

Project lead bij ARTIS

“Only human beings can form a team. If you can’t be in the moment you can’t experience each other as human beings. If you can’t do that, you can’t form a team. Jefta freed the team from having to do anything except being in the moment. He recorded both their experience as well as their outcomes.
When you look at classic team building exercises like “we’re all going on a 300 km bicycle ride” the experience is about ME. Together with Jefta we created an experience that is “How do I experience other people?” We complemented each other as facilitators.”

Gary Carter,

Senior Media Leader

“Van reactief naar strategisch.”

Roderick,

Managing Director bij Dataflex

“Ik was direct onder de indruk van Jefta zijn energie en creativiteit. Hij pakt je visie beet en helpt te verdiepen. Ondertussen vertaalt hij razendsnel het verhaal in pakkende visualisaties. Ongelooflijk. Het was een inspirerende team (building) sessie, met een verder verdiepte en meer samenhangende visie als concreet resultaat.”

Steffan van Broekhoven,

Lead product manager bij Rabobank

“Super goed, wat leuk en zo fris en anders!”
Taetske Dekker,
Lead hospitality bij Strategiefabriek
Jan Willem Hoekstra
“Iedereen herkende het beeld, onderstreepte het en er klonk luid applaus voor Jefta. Namens iedereen nogmaals bedankt voor de inzet en het prachtige resultaat!"
Jan Willem Hoekstra
Manager bij DAPA (Dutch Academy for Performing Arts)
8
9

Wat krijg je dan?

Een teambuilding dag levert altijd een fysiek resultaat en een waardevolle ervaring. Hebben jullie een meerdaagse programma? Vlieg mij dan in als expert! Hebben jullie al een facilitator die jullie begeleid? Dan werk ik natuurlijk graag samen als co-facilitator!
Pijl

Zonder clichés en dooddoeners tóch de rollen & verantwoordelijkheden duidelijk krijgen.

Pijl

Onderling ‘gedoe’ smelt weg als sneeuw voor de zon.

Pijl
Je gaat begrijpen waar kantoorpolitiek vandaan komt en hoe je van ‘onderbuik’ tot ‘onderbuik’ nu anders kan communiceren.
Pijl

Iedereen kan zijn ‘zegje’ doen (en eindelijk eens uit praten) zonder dat er discussie ontstaat.

Pijl

De grootste criticus wordt ineens vol lof als bron van positiviteit gezien.

Pijl

Belangrijke beslissingen worden on-the-spot genomen waarbij je je vol verbazing afvraagt ‘waarom was dat altijd zo moeilijk’ dan?

Beste productiviteitstool sinds gesneden brood

Gratis. Meteen toepasbaar. Eigen gedachten structureren.

Nieuwsbrief toestemming JeftaBade

Dank je wel, je bent aangemeld! High Five 🖐 Jefta Mocht je binnen 3 minuten niet een mail ontvangen hebben, check dan even je spam filter. Die eet ze soms op 😅

HILARISCH. CREATIVITEIT. INSPIRATIE

👉 Brownpaper Monday 👈

Nieuwsbrief toestemming JeftaBade

Dank je wel, je bent aangemeld! High Five 🖐 Jefta Mocht je binnen 3 minuten niet een mail ontvangen hebben, check dan even je spam filter. Die eet ze soms op 😅