Selecteer een pagina

Fysiek Helderheid in één dag

Van chaos en complexiteit naar zelfverzekerde focus

Jullie vraag ‘waar gaat het nou écht over?’ vertalen we in één dag vol energie en creativiteit naar een tekening waar het antwoord helder en in één oogopslag duidelijk is!
WAT BEDOELEN WE NU EIGENLIJK?

Veranderen roept allerlei vragen op

Waar wil je met je bedrijf naartoe? Wat gebeurt er in de markt? Hoe sluit je propositie aan op de nieuwe wereld? Maar ook, hoe neem je medewerkers mee in die verandering? Op elk van deze vragen moet er een antwoord zijn. Elk antwoord roept weer 3 nieuwe vragen op! Hoe gaan we hier nu slim mee om?

Als alles belangrijk is, wat zet je dan centraal?

Jullie zijn een creatieve uitdaging begonnen. Van alles is belangrijk. Het probleem is: er zit geen ordening in. Tekst en woorden kunnen dat ook niet geven. Alleen beeld kan dat overzicht bieden. Laten we samen de spaghetti sliertjes recht leggen.
Breng het in beeld

Spaghetti sliertjes recht leggen

De meeste consultants gaan ‘buitenom’. Ze komen met trend analyses en ‘market insights’. Wij gaan juist direct naar de kern: waar gaan jullie over? Wat is belangrijk? Wat is jullie purpose? De antwoorden van deze vragen brengen we in beeld. We gaan de losse puzzelstukjes verbinden. Zo ontstaat het overzicht én inzicht.

“Wat normaal 2 maanden duurt, de missie, visie, klanten, kernwaarden, propositie, de hele rataplan helder krijgen,
dat doe jij dus in 1 dag!”

Tom Baremans,
VAMOS Support Group

Direct vooruitgang

Aan het einde van de dag hebben we allemaal hetzelfde beeld voor ogen en vertellen we een gezamenlijk verhaal. We zijn van verschillende perspectieven tot één overzicht gekomen. Dit brengt rust en focus. Nu neem je makkelijk en zelfverzekerd belangrijke strategische beslissingen.

Brownpaper tekening

We eindigen de dag altijd met een tastbaar en inspirerend resultaat. Een pronkstuk wat je graag in de gang hangt of als print mee neemt (en achter laat) voor klanten.

Gezamenlijk proces

We doorlopen het hele proces samen. Met ruimte voor alle perspectieven. We begrijpen allemaal hetzelfde en vertellen hetzelfde verhaal!

Deep work

We pakken het onderwerp zo grondig beet dat we komen tot ‘volwassen simpelheid’. We kunnen de complexiteit nu op een hele simpele manier uitleggen.

“Nu hebben we in één dag meer bereikt dan in het hele afgelopen jaar.”

Vanessa Rouw,
Finext Waardevol Projectmanagement

Social Proof

Wat zeggen mensen over Jefta?

“Ik had van te voren wel wat bedenkingen, kan ik alles wat in mijn hoofd zit wel kwijt? Wat vinden anderen daarvan? En dat is gelukt, dankzij jouw begeleiding. En ongelofelijk hoe we jouw input geven en het dan ineens op papier staat. Ik snap er geen snars van hoe je doet, maar het werkt geweldig!”

Jesse van der Zanden

Finext Waardevol Projectmanagement

“Nu in één dag meer bereikt dan in afgelopen jaar. Goed hoe jij je daarin beweegt en vind wat er is. Anders hebben we het er wel over, alles is er al wel. Maar nu beet gepakt en echt samen gevat. Als je dat niet doet, dan vervliegt het weer. Nu houden we het hier.”

Vanessa Rouw

Finext Waardevol Projectmanagement

“Als er moeilijke beslissingen genomen moeten worden, staan wij met z’n allen om de plaat. Dan wijzen we naar een relevante sectie en dan weten we weer waar we het voor doen. Zo nemen we strategische beslissingen in plaats van reactief.”

Joël Monté

Growth Marketeer bij De Strategiefabriek

“Iedereen was flabbergasted hoe snel je tot de kern komt. Hoe je het doet - niemand snapt het, maar t’is geweldig! En het was nog leuk ook! Er wordt nog steeds heel veel gebruik van gemaakt. Het maakte zo duidelijk waar we mee bezig waren en waar we stonden.”

Grietje Wittekamp,

Team CIO office Erasmus Universiteit

8
9

Beste productiviteitstool sinds gesneden brood

Gratis. Meteen toepasbaar. Eigen gedachten structureren.

Nieuwsbrief toestemming JeftaBade

Dank je wel, je bent aangemeld! High Five 🖐 Jefta Mocht je binnen 3 minuten niet een mail ontvangen hebben, check dan even je spam filter. Die eet ze soms op 😅

HILARISCH. CREATIVITEIT. INSPIRATIE

👉 Brownpaper Monday 👈

Nieuwsbrief toestemming JeftaBade

Dank je wel, je bent aangemeld! High Five 🖐 Jefta Mocht je binnen 3 minuten niet een mail ontvangen hebben, check dan even je spam filter. Die eet ze soms op 😅