Selecteer een pagina

Fysiek of online – direct resultaat

Waanzinnig hoe snel jij tot de kern kan komen!

Geen maanden meer doorploeteren, maar binnen één dag direct vooruitgang. Altijd met een extreem aantrekkelijke tekening als resultaat.

Laten we samenwerken

Online

Jefta Bade maakt online meetings weer effectief. Hij brengt positieve energie en creativiteit in. Jullie eindigen altijd met inspirerende visuele aantekeningen die makkelijk intern te delen zijn.

Fysiek

Samenwerken met Jefta is energie, leuk en rammend productief. Zijn werkwijze is zichtbaar, snel en levert altijd wat op. Jullie eindigen met inspirerende visuals die intern makkelijk te delen zijn.

Fysiek

Helderheid in één dag

Breng jullie visie en strategie in beeld. Een visie is wat je voor je ziet als ideaalbeeld. Het hogere doel of ‘north star’ om op de koersen. Dit kan dus nooit een stukje tekst of een foto zijn. We maken een heldere tekening waarbij de bedoeling praktisch en concreet is uitgebeeld. Nu heeft iedereen hetzelfde plaatje op het netvlies!

Fysiek

Visuele communicatie

Het plan is klaar en de inhoud is zo goed als af. Hoe gaan we dit nu op een inspirerende wijze overbrengen? Zodat het in één keer duidelijk is voor alle verschillende stakeholders? Samen ontwerpen wij een inspirerende visuele oplossing. Hiermee ondersteunen we alle stakeholders en omarmen zij de veranderingen die hun te wachten staan.

Fysiek

Teambuilding

Jullie willen als team nu echt ‘meters maken’. Belangrijke vragen hebben nog geen eenduidig antwoord: ‘Wat is nou onze BEDOELING? Welk probleem lossen we echt op?’ Na onze samenwerking vertellen jullie allemaal HETZELFDE verhaal, is er een gezamenlijke missie en hebben jullie een heldere poster om naar te wijzen. Dat geeft energie en vooruitgang!

Online

Online Visueel Overleg

Jullie denkproces wordt visueel ondersteunt. Dit keer niet een overleg waar je uitlogt en denkt ‘wat hebben we nou eigenlijk besloten?’Jefta doet mee in jullie online meeting zodat jullie van discussie naar gericht overleg gaan. Eindig je overleg dit keer met energie, heldere keuzes en effectieve acties.

Testimonial

De grootste waarde: je visualiseert denkprocessen

Ik denk dat mensen heel erg onderschatten hoe belangrijk het is om dingen te zien. In plaats van alleen in woorden te bespreken, want dan heb je vaak misverstanden en mensen snappen het niet. Als je iets ziet dan kun je daar veel makkelijker verder over denken en praten. 

 

In plaats van dat iedereen los in z’n eigen hoofd aan het nadenken is, ben je eigenlijk hardop met z’n allen aan het denken. Juist door dit denkproces ZICHTBAAR te maken kan iedereen daar veel makkelijker op doorbouwen. Dat werkt heel associatief. Je ‘creative juices’ gaan ‘flowen’.

Iedereen heeft allemaal plaatjes en ideeën in z’n hoofd, die haal jij er uit en zet je op papier waardoor mensen er op voort kunnen borduren. Dat maakt jou een een ACCELERATOR. 

 

Team building effect 

Je zet mensen heel letterlijk ‘on the same page’. Het brengt mensen samen én maakt ze creatief. Dus als je dingen wil bedenken, stimuleert het dat ook.

Dat is ook het team building effect: dat je uiteindelijk eindigt met een soort van één hersenen, waar je met z’n allen nadenkt over hetzelfde. Dat zie je ook voor je. Dat is natuurlijk ook echt heel waardevol want je komt én met meer ideeën, en met meer verschillende ideeën, maar ook meer op één lijn. Je snapt beter van elkaar wat je bedoelt en wat je wil. 

Het creëert ook enthousiasme! Ik denk dat dat ook een heel belangrijke uitkomst is van je werk. Je creëert een gevoel van ‘ik heb hier zin in’ en ‘hier wil ik aan werken’.  Ik denk dat dat bijna hét belangrijkste is: people are committed.

 

Wat jij veeel leuker doet

Net als bij consultancies, verzamel je informatie, herstructureer je het en geef je het terug aan de klant op een manier dat het meer inzicht geeft. Jij doet op een hele creatieve en innovatie manier.

Jij haalt alle informatie door de mengelmolen en speelt het weer terug op een manier dat mensen het in zien. Dat ze denken: ‘oh ja, zo zit het’.

Communication, people need that.

Charlotte van Dixhoorn, Project lead bij ARTIS

Beste productiviteitstool sinds gesneden brood

Gratis. Meteen toepasbaar. Eigen gedachten structureren.

Nieuwsbrief toestemming JeftaBade

Dank je wel, je bent aangemeld! High Five 🖐 Jefta Mocht je binnen 3 minuten niet een mail ontvangen hebben, check dan even je spam filter. Die eet ze soms op 😅

HILARISCH. CREATIVITEIT. INSPIRATIE

👉 Brownpaper Monday 👈

Nieuwsbrief toestemming JeftaBade

Dank je wel, je bent aangemeld! High Five 🖐 Jefta Mocht je binnen 3 minuten niet een mail ontvangen hebben, check dan even je spam filter. Die eet ze soms op 😅